Obavijest za kandidate za upis u 1. PR i 1. r. SGŠ

Sve potrebne informacije možete pronaći na stranicama https://www.upisi.hr/

UPISI

Na upise je OBAVEZNO donijeti OIB učenika i roditelja/skrbnika, dok je za upis u 1. razred OGŠ potrebno donijeti i domovnicu i rodni list učenika. Na upise za srednju školu OBAVEZAN je dolazak roditelja/skrbnika.

Učenici koji su dužni više od 350 kn neće se moći upisati dok ne podmire dugovanja. Iznos dugovanja možete provjeriti u računovodstvu Škole ili na broj 052/543 912.

Obavijest - važno

Ovom prilikom upućujemo kandidate za upis u srednju glazbenu školu, kao i kandidate pripremnoga razreda da izvrše prijave u sustav eUpisa pri portalu www.upisi.hr kako bi mogli ostvariti prijavu željenih programa.

Kompletna procedura kao i potrebna dokumentacija te upute dostupne su na poveznici https://www.upisi.hr/upisi/

Obavijest o aktivaciji kandidata za upis u 1. PR i 1. r. SGŠ

Učenici koji se upisuju u 1. PR i 1. r. SGŠ u školskoj 2017./2018. godini, radi aktivacije u sustavu e-upisa, mogu se javiti voditeljici SGŠ: srijedom od 17 do 18 sati i četvrtkom od 9 do 10 sati.

Potrebno je donijeti OIB i AAI (elektronički identitet).

Dostava upisnica - kandidati 1. razreda SGŠ i PR

Molimo kandidate 1. razreda SGŠ i PR da nam OSOBNO dostave potpisane UPISNICE najkasnije 14.7. do 12 sati, kako bi ostvarili pravo upisa.

Roditelji/skrbnici dužni su na upise donijeti OIB roditelja/skrbnika i OIB učenika.

Radi provjere eventualnih dugovanja na ime participacije kontaktirajte računovodstvo na telefonski broj: 052/ 543-912 (u vremenu od 9 do 15 sati)

Roditelji/skrbnici dužni su do dana upisa učenika u školsku godinu 2016./2017. podmiriti participaciju za prethodnu školsku godinu.